DSC_5939-copy-1

Johnny

Dog
Američki labrador Johnny, ima dvije i pol godine koje su dovoljne da nam vlasnik Marko kaže kako bi o njemu mogao napisati knjigu.

 

 

Johhny je sve što jedan labrador jest, ali i ono što nije, uvećano sve za nekoliko puta. Naime, ne doživljava nikoga drugog osim vlasnika i svakoga tko mu se približi mora prvo pronjuškati i dati svoj pristanak. Ljudi ga zanimaju samo kada želi praviti nered po plaži – smetati turistima, žicati hranu i ganjati ženske. Dominantan je i tvrdoglav. Zna sve što smije i ne smije raditi, ali kada nešto u tom trenutku želi, to će i napraviti. Poslije se umiljava znajući da je kriv.

 

 

Johnny voli jesti sve živo i neživo – voće, povrće, meso, ribu, tkaninu, plastiku, gumu – ali je s menija izbacio kuhinjsku krpu od kada ju je jednog kobnog ljeta pojeo i namučio se s probavom, i on i vlasnik. Svaka šetnja mora završiti kupanjem, bila to kanalizacija, lokva, rijeka ili jezero.

 

 

Po odjeći prepoznaje kada njegov vlasnik ide na posao, van ili u šetnju. Na sve što nije šetnja, Johnny se naduri, okrene glavu i gunđa. Onda se odluči sam prošetati svim ulicama kvarta obilazeći sve pse, kako si već sam isplanira. Vlasnik Marko nam naglašava: “Neki kažu da nije odgojen, ali je, samo treba strogo s njim, a kod toga je stara kiksala pa kad njih dvoje idu šetati, on šeće nju.”

 

 

STORY: Karolina Z.
PHOTO: Tea Dalić

 

Please follow and like us:
0
Next
Jack Black

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Facebook
Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
Google+
http://dogsphotostory.com/2014/07/02/johnny-2/">
dogc3

Oni koji nemaju psa mogu napokon otkriti kako to pas može biti čovjekov najbolji prijatelj, a oni koji imaju, mogu se poistovjetiti sa svim radostima i
anegdotama tog prijateljstva.

postt
mreze

Vau vau!
Ako želite prvi saznati i pročitati fotopriču o novom peseku, preplatite se na naš newsletter.

* obavezno polje
suradnici2