DSC_7284-5-copy-1

Jack Black

Dog
Štene pasmine Jack Russella ima samo tri mjeseca, ali i pravo frajersko ime – Jack Black. Lijepo složenim šarama osvojio je vlasnika Tomislava i njegovu djevojku Martinu koja nam priča kako su koracima slučajnosti došli do baš ovog šteneta.

 

 

Priča započinje jednom svadbom i nagovorom Martine da dan poslije slavlja, usprkos umoru, plesu i alkoholu, posjete mladoženju. Naime, tamo su upoznali obiteljske prijatelje koji imaju pasminu Jack Russell i nakon toliko traženja, Tomislav je shvatio da je to pas za njega. U međuvremenu se u razgovor pridružio i jedan poznanik koji je pitao vlasnike gdje su nabavili psa da bi se ispostavilo da njihov rođak uzgaja tu pasminu te da baš sada ima leglo. Martina i Tomislav su odmah razmijenili brojeve, tražili muškog i samo čekali poziv. Međutim, jedini muški pas je već bio rezerviran te su nakon nekog vremena i zaboravili na taj nesretni slučaj.

 

 

No kako je njihov Jack Black baš trebao doći njima, govori nam nastavak priče. Martina je navečer bila na poslu kada je primila poziv od nepoznatog broja. Odlučila se ipak javiti, iako joj to nije običaj. Bio je to poznanik koji je javio da je osoba koja je rezervirala psa odustala. Sve ostalo, nakon traženja pasmine i traženja legla, bilo je lako. Zaljubili su se u crno bijelo štene i uzeli ga.

 

 

Sada je kod njega, a i nje, već mjesec dana. Ide u malu školu gdje je na osnovnoj dresuri. Učenje mu ide lako jer se veseli svakom keksiću kojeg dobije nakon zadatka. Martina kaže da Jack Black ili spava ili radi nered. Jako je zaigran i sa svojih tri mjeseca ne boji se drugih pasa. Prvo kupanje palo je neki dan i super je prošlo, a od igračaka voli ono što si sam izabere, a ne one koje se kupe posebno za njega. Od svega, najdraža mu je plastična tegla za cvijeće.

 

 

 

 

I za kraj, Martina otkriva zašto baš Jack Russell (osim što je ovako presladak):
„Zato što je htio hiperaktivnog psa, punog energije, a da je mali da može svugdje s nama. On je veliki pas u malom.“

 

 

STORY: Karolina Z.
PHOTO: Tea Dalić

 

Please follow and like us:
0
Previous
Johnny
Next
Zen

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Facebook
Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
Google+
http://dogsphotostory.com/2014/07/03/jack/">
dogc3

Oni koji nemaju psa mogu napokon otkriti kako to pas može biti čovjekov najbolji prijatelj, a oni koji imaju, mogu se poistovjetiti sa svim radostima i
anegdotama tog prijateljstva.

postt
mreze

Vau vau!
Ako želite prvi saznati i pročitati fotopriču o novom peseku, preplatite se na naš newsletter.

* obavezno polje
suradnici2