O nama

800

Isti zagrebački kvart, zajednička školska klupa i jedno veliko prijateljstvo. Tako počinje naša priča kada je sasvim obično druženje od puta prema osnovnoj školi do današnjeg obostranog povjerenja i predane suradnje preživjelo različite srednje škole, jednu veliku selidbu van grada i nimalo približna akademska opredjeljenja.

 

Trebala je samo jedna posebna ljubav da bi se ideja o udruživanju različitih talenata pojavila. Ljubav prema najboljim i najvjernijim prijateljima s kojima čovjek nikada ne može pogriješiti, prema tim velikim i malim, kratkodlakom i dugodlakim, prema mazilicama i čuvarima, prema svim pasminama pasa koji obogaćuju i usrećuju ljudsku vrstu. Tako smo ujedinili smo svoje talente tipičan entuzijazam mladih – radimo ono što volimo iz pukog uživanja.

 

Tea Dalić studira informacijske tehnologije, bavi se fotografijom od kada je prvi put primila digitalni fotić, puno prije društvenih mreža i profesionalnih aparata. Karolina je studentica  komunikologije i sociologije koja od svakodnevnog publicističkog i znanstvenog stila pisanja, predah nalazi u čitanju i kreativnom pisanju.

 

 

TEMELJNE VRIJEDNOSTI

Prijateljstvo

Njegujemo dugogodišnje poznanstvo, nižemo druženja i uspomene, gradimo povjerenje, učimo jednu drugu i tu smo za jednu drugu.

Zajedništvo

Naš rad oslanja se na sinergiji. Poznajemo svoje vještine i umijeća pa zadatke ravnopravno obavljamo prema znanju i iskustvu. Važna i načelna pitanja, kao i prepreke te ciljevi uvijek su rezultat zajedničkog usuglašavanja i dogovora.

Entuzijazam

Prkoseći društvenom okruženju i materijalizmu, udružile smo snage kako bismo još više i bolje usavršile svoje talente. Ulažemo svoj rad i slobodno vrijeme za trenutke sreće kada pored svakodnevnih obaveza možemo uživati u svojim hobijima.

Kreativnost

Svemu što radimo nastojimo pristupiti kreativno. Ne mirimo se s jednoličnim i istovjetnim, već pronalazimo originalna i inovativna rješenja. Svakoj osobi prilazimo kao jedinstvenom životu punom različitih priča, iskustava i anegdota.

VIZIJA

Biti među najomiljenijim online stranicama za zabavu, informiranje, razmjenu iskustava ljubitelja pasa i onih koji će to tek postati.

MISIJA

Upoznajemo vlasnike i njihove ljubimce, družimo se i slušamo njihovu priču. Trajno bilježeći njihovo jedinstveno prijateljstvo fotografijama i tekstom, širimo ljubav, obzir i zaštitu životinja.

Facebook
Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
Google+
http://dogsphotostory.com/about-us_3149/">
dogc3

Oni koji nemaju psa mogu napokon otkriti kako to pas može biti čovjekov najbolji prijatelj, a oni koji imaju, mogu se poistovjetiti sa svim radostima i
anegdotama tog prijateljstva.

postt
mreze

Vau vau!
Ako želite prvi saznati i pročitati fotopriču o novom peseku, preplatite se na naš newsletter.

* obavezno polje
suradnici2